CULLODEN BATTLEFIELD VISITORS CENTRE

Commissioned by the National Trust for Scotland to come up with the concept for their new retail offering at the Culloden Battlefield Visitors Centre, we designed, manufactured bespoke unitary and carried out the fit out to improve the experience for visitors and to provide more space for new ranges of heritage retail products.

Nts 4 1

We manufactured all the unitary in our workshop in Glasgow using the latest machinery and techniques including:-

  • CNC Router
  • Edgebander 
  • Striebig Wall Saw 
  • Highly skilled bench hands and machinemen 

We then delivered the units to our in house on site fixers to complete the entire fit out in under 4 weeks.

Previous

New Look  - High Street Fit Out For a Large Retail Chain

New Look

High Street Fit Out For a Large Retail Chain

Read more

Next

The White Company - Retail Fit Out Within Shopping Centre

The White Company

Retail Fit Out Within Shopping Centre

Read more